Ko smo mi?

 

Profit Plus je Vaš pouzdan poslovni partner u finansijama i računovodstvu. Pružamo usluge outsoursinga računovodstvenih usluga, outsourcinga radne snage, finansijsko i porezno savjetovanje. Pri tome se prilagođavamo potrebama klijenata. Radimo sa svim pravnim i fizičkim licima – bilo da se radi o malim, srednjim ili velikim preduzećima. Kvalitet usluga omogućava našim klijentima stabilan rast i razvoj poslovanja.

Koristimo vrhunsku, jednostavnu informacionu tehnologiju, koja nam omogućava da istu prilagodimo Vašim potrebama.

Mi nismo samo još jedan računovodstveni servis. Provjerite zašto.

Ko smo mi ko cini nas tim vas pouzdan poslovni partner Profit Plus

Ko čini naš tim?

 

Naš tim čine kvalitetni i pouzdani stručnjaci. Pružamo usluge bazirane na iskustvima, stečenim kroz višegodišnji rad u oblastima računovodstva, controllinga i menadžemnta, kako u domaćim, tako i u internacionalnim kompanijama. Kroz svakodnevno učenje, rad i istraživanje, naš računovodstveni tim usavršava i nadograđuje svoja znanja.

Volimo posao koji radimo i obavljamo ga predano i odgovorno. Pored maternjeg jezika, sa našim klijentima komuniciramo i na njemačkom ili engleskom jeziku.

Koje usluge pružamo?

 

Profit Plus pruža visoko kvalitene i kompletne usluge iz oblasti finansija i računovodstva.

Outsourcing radne snage iz oblasti finansija i računovodstva
Outsourcing računovodstenih usluga za: mikro, mala, srednja i velika preduzeća / udruženja i fonadacije / obrte
Izvještavanje zakonsko i menadžersko
Porezno planiranje i savjetovanje
Poslovno savjetovanje
Administrativne i pravne usluge

Gdje se nalazimo?

 

Profit Plus – Vaš pouzdani računovodstveni partner radi na daljinu iz svojih kancelarija u Sarajevu. Osjećajte se dobrodošlim u posjeti našim kancelarijama, kako bi porazgovarali o najboljim knjigovodstvenim rješenjima za Vas.

Ukoliko se ne nalazite blizu nas, ni to nije problem. Naš računovodstveni tim nije lokacijski ograničen. Uz pomoć tehnoloških napredaka, mi već radimo u raznim evropskim zemljama. Kontaktirajte nas!

Mi smo Vaš partner u uspješnom poslovanju – Profit Plus.

 

PROFITIRAJMO ZAJEDNO!